Apartmani  Barisic seget vranjica Hrvatska

Apartmani Barisic

Seget Vranjica - Trogir - Hrvatska

Dobrodošli

Seget Vranjica je malo turističko mjesto u srednjoj Dalmaciji, smješteno 5 kilometara sjeverno od Trogira te 8 kilometara od zračne luke Split. Zbog svoje blizine trajektnoj luci Split koja spaja kopno s brojnim predivnim dalmatinskim otocima, apartmani BARISIC su idealna početna pozicija za istraživanje Jadranske obale. Lijepi, prostrani i udobni apartmani vam  nude savršen smještaj za vrijeme vašeg odmora u Dalmaciji. Lijepo namješten privatni smještaj u Seget Vranjicu se nalazi u kući okruženoj zelenilom i sve smještajne jedinice imaju veliku terasu s pogledom na azurno Jadransko more. Trogirska Rivijera i okolica Seget Vranjice su poznati po zavučenim uvalama, šljunčanim plažama te raskošnoj mediteranskoj vegetaciji.


Apartments Barišić

Apartmani Barisic - Apartmani Barisic, Seget Vranjica- Trogir, Hrvatska
Apartmani

 

Trogir
Trogir
Trogir je u pravom smislu grad-muzej. Ljubitelji kulturno-povijesnih spomenika, umjetničkih djela, izvornih zdanja i lijepih ulica u Trogiru će upoznati raskošnu i slojevitu baštinu - od romaničkoga dvorišta do suvremeno opremljenih interijera. Neponovljiva povijesna jezgra, Radovanov portal, umjetničke zbirke, koje su tijekom stoljeća oduševljavale namjernike i putopisce, nude trogirskome turistu divotu koju kao prikladan suvenir personificira reljef Kairosa
Izleti i Fish Picnic
Izleti, Fish picnic - Apartmani Barisic
Izleti, Fish picnic - Apartmani Barisic
Našim gostima koji su željni aktivnijeg odmora na raspolaganju je bogat sadržaj barki za iznajmljivanje sa kojom možete organizirati izlete do obližnjih otoka i uvalica kao i Fish Picnic.
BROD DO TROGIRA (80 m)
  Polazi svaki sat u periodu od 16.6. do 01.9.
Položaj - Apartmani Barisic
Seget Vranjica Trogir Hrvatska
Karta mjesta Seget Vranjica- za detaljniji prikaz kliknite na mapu
Trogir - Centar
4 km
More
80 m
Banka
2 km
Split
28km
Aerodrom Split
8km
market
300m
Restoran
200m
Kontakt
Adresa Karmen i Zoran Barišić
Mornarska 22
21220 Seget Vranjica
Trogir, Hrvatska
Telefon 00385 (0)98 180 3759
Email

barisic@hi.htnet.hr

zoranb7@gmail.com

URL http://free-st.t-com.hr/barisic